Elevera Gifts and Art

Handmade & Created by heart

Ga hier direct naar de webshop

Graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Diana en ik ben 47 jaar. Gek op dieren en de natuur. Kleuren kan ik geen genoeg van krijgen. Ik werk vanuit mijn eigen Praktijk "de Fluistering in jou" waarbij ik mensen op diverse manieren help.

Op de alternatieve manier, want er bestaat al genoeg hulp die gericht is op de bovenste lagen in de mens, maar ik ben gespecialiseerd in de diepere connectie. Mensen verbinden met hun innerlijke kracht en hun innerlijke Zelf.

Vanuit de verbinding die ik met mezelf ben aangegaan. Mijn Kern die ik heb gevonden. Is ook de creativiteit ontstaan. Geheel spontaan. Vroeger was ik altijd al aan het borduren, breien, met mijn dieren in de weer, mijn eigen kleding maken. En ik heb een eigen atelier gehad, waarbij ik 10 jaar lang voor winkels en particulieren de kleding heb vermaakt en gerepareerd.

Tot mijn weg opeens een hele andere wending nam en ik een eigen zaak kreeg die gericht was op de gezondheid van huisdieren. Mensen adviseren en hun dieren voorzien van gezonde voeding en de aanvullende (alternatieve) producten.

Ik heb een fundering gelegd, tussen regulier en alternatief en samen met al mijn ervaring is er een geheel nieuw iets in mij ontstaan. En van daaruit help ik nu de mensen (en ook hun dieren) vanuit mijn Praktijk in Lieshout.

Door mijn spirituele weg. De verbinding met alles wat er is, maar vooral met mezelf. Is ook de creativiteit, in een geheel nieuwe vorm, weer in mijn ontstaan. Met heel veel liefde en vanuit passie, maak ik allerlei unieke producten en is het voor mij geweldig om te zien, dat deze producten niet zomaar producten zijn, maar de mensen nog veel meer brengen.

Het gaat tenslotte om hoe je het maakt. En dat straalt het product ook voor de persoon uit. Het heeft net dat beetje meer, dat stukje extra. De liefde, de aandacht, het plezier, de positiviteit. En ik ben enorm blij als ik zie dat dat de mensen bereikt.

Heel veel liefs van Diana.

Voor meer informatie over mij en mijn Praktijk, verwijs ik je graag naar mijn andere website: www.defluisteringinjou.nl

Pasteltekeningen

Tekenen heb ik nooit gedaan in mijn leven, ja alleen op school en in mijn kindertijd, maar verder deed het niet veel met mij. Ik wilde het wel, maar het lukte niet, dat kwam omdat ik altijd al een resultaat in gedachten had en ik "vond" dat het ook een tastbaar resultaat "moest" zijn.
Totdat het tekenen zich spontaan ontwikkelde in mij. Het heeft altijd al in mij gezeten, maar kwam er nooit op de juiste manier uit. Deze manier van tekenen, is niet resultaat gericht, want het resultaat weet ik van tevoren niet. Het mag gewoon stromen en ontstaan. En soms begint het als iets, maar eindigt het totaal anders. Dat is juist het leuke en het verrassende ervan. Het is rustgevend en motiverend om te doen. Het brengt mij tot mijn kern en de tijd staat even stil en de wereld lijkt even niet te bestaan. Heerlijk zo creatief bezig te zijn en zelf aan het eind het resultaat ook te mogen zien. Maar vooral ook de mensen die ik er erg blij mee maak. Ik maak zelf tekeningen intuïtief.
I
k maak ook tekeningen in opdracht.

Mijn tekeningen zijn te zien en te koop in mijn webshop, maar mag je ook altijd hier komen bekijken in mijn atelier/praktijk.

Laat het even weten als je langs wilt komen.

Liefs Diana


Hieronder een klein overzicht, het assortiment wisselt en is veel groter dan wat je hier ziet.