Elevera Gifts and Art

Handmade & Created by heart

Ga hier direct naar de webshop

Bij Elevera kun je terecht voor handgemaakte producten zoals kussens, poefen, geurmelts, kleden en geschenken.
Maar ook pasteltekeningen.
Allemaal met liefde en aandacht gemaakt. Je kunt bij mij langskomen in mijn atelier/praktijk, om de producten te bekijken.
En deze kunnen uiteraard ook naar je opgestuurd worden. Bestellen kan via email (info@elevera.nl), telefoon (06-43842664), whatsapp en de webshop, waar ook het actuele aanbod staat.
Tevens maak ik producten op maat. Geheel naar jouw wens.
Elevera is een onderdeel van mijn Praktijk "de Fluistering in jou", waarbij ik mensen help om meer in de eigen kern te gaan staan. Daarnaast help ik mens en dier elkaar beter te leren verstaan. En door mijn werkwijze worden diverse problemen opgelost.

 

De kussens zijn allemaal handgemaakt en hebben unieke prints. Zo kun je bij mij kussens vinden met kleurrijke motieven, neutrale stoffen, natuurtinten, maar ook bijvoorbeeld retro stoffen en designs. Voor ieder wat wils.

Meditatiekussens, maar ook kussens voor onder klankschalen of andere items. Kussens ter decoratie of voor ander gebruik.

Zelfs als je niet mediteert, zijn de meditatiekussens ook heel leuk om als poef te gebruiken. Ik heb ze daar al regelmatig voor verkocht. Of mensen vinden een design zo mooi, dat ze het item als decoratie of eyecatcher in hun interieur hebben staan.

En uiteraard heel leuk om cadeau te geven!


Inge kocht een meditatiekussen van mij en wilde er nog 2 identieke kussens voor haar kinderen/kleinkinderen bij.


De kussens zijn dik en stevig, zelf dikker of dunner te maken. Daardoor ideaal als meditatiekussen maar ook als poef (om op te zitten of om heerlijk de benen op te leggen).
4 kussentjes, in diverse maten, voor klankschalen of andere items. Met binnenhoes gevuld met boekweitkaf, dus naar wens te vullen of uit te dunnen. De sluitingen met klitteband, zodat de resonantie van de schalen intact blijft.


Kussenhoesjes gemaakt. Met rits aan de onderkant
2 Kussenhoesjes gemaakt met bijpassend tasje, op aanvraag
Een therapeutisch kussen. Gevuld met boekweitkaf, vormt het kussen precies naar wens. Je ervaart heel veel rust als je op dit ussen ligt. Goed voor hoofd, schouders en rug. Zelf bij te vullen dmv de rits, in de buitenhoes en de binnenhoes, aan de onderkant. Afneembare hoes, met de hand te wassen. 59x2515cm (bxdxh). Ook mogelijk om in andere maten te maken. De prijs van dit kussen varieert, afhankelijk van formaat en gekozen stof. Dit kussen is € 69,00


De naden van de producten worden mooi en vakkundig afgewerkt. Het gaat tenslotte niet alleen om de buitenkant, maar ook de binnenkant telt mee.


De vorm en maat zijn ook door jou persoonlijk te bepalen. Je kunt namelijk kussens geheel naar eigen smaak en wens laten vervaardigen. Denk aan een leuk stofje wat je nog hebt liggen, of je geeft alleen de wens van de kleuren aan en de maten en het soort kussen en ik zal het voor je maken. Ook heb ik stofjes liggen of kan ik je voorbeelden laten zien.

(Woon je niet in de buurt, is videobellen ook een optie om dingen te laten zien en bespreken.)

Hieronder een impressie. Het assortiment wisselt snel en in mijn atelier kun je langskomen voor het actuele aanbod. Of kijk in de webshop.

De kussens kunnen ook opgestuurd worden. De verzendkosten zijn € 5,75 bezorging aan huis. € 4,50 bezorging bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Bestellingen vanaf € 100,00 worden gratis opgestuurd in Nederland op het vasteland.
België € 11,00 bij een bestelling tot € 100,00. € 6,75 bij een bestelling tot € 165,00 en gratis boven dit bedrag.

Voor meer informatie, bestellen of wil je langskomen, neem dan even contact op via info@elevera.nl of 06 43842664.

Heb je een bedrijf en wil je meerdere kussens laten maken, vraag gerust naar de mogelijkheden.


De kussens zijn gemiddeld 32-34cm in doorsnede. 17-19cm hoog. Hebben een rits aan de onderzijde. Een binnenhoes, die gevuld is met boekweitkaf, zodat je zelf de hoeveelheid aan kunt passen en het kussen geheel naar jouw wens is.

De boekweitkaf is een natuurproduct en zal door gebruik en in de loop van tijd wat gaan slinken. Dit is een natuurlijk proces. Je kunt bij mij (kleine) verpakkingen kopen met deze vulling, zodat jij jouw kussen weer helemaal naar wens kunt maken. Ook kan ik het kussen voor jou (bij)vullen als je dat wilt. Hier is een kleine bijdrage aan verbonden.

De kussens hebben een brede, stevige draagband.
De naden van de kussens zijn doorgestikt, dit zorgt voor een langdurige kwaliteit. En maakt het kussen uiteraard meer solide.
De buitenhoes is te verwijderen, zodat je de buitenhoes (met de hand) zelf kunt wassen.


Een kussen zoals hierboven beschreven kost € 59,00.
Wil je een heel ander model of speciale wensen kan de prijs (iets) variëren.
Wil je een model laten maken en de aanpassingen zijn gering, dan is de prijs ook € 59,00
Wil jij een kussen laten maken, dan krijg je de prijs altijd van tevoren te horen, tenzij anders overeengekomen.

Liefs van Diana